GOD SMAG, ØKOLOGI & HYGGE

Her går vi op i god smag og har gjort en dyd ud af at indrette en café, hvor du får lyst til at hænge ud, som sad du hjemme i din egen dagligstue.
Vi går ikke på kompromis med den gode smag, når det kommer til vores morgenmad, frokost, kaffe eller kage. Vi prioriterer økologiske råvarer højt, men smager også på sagerne, så vi er sikre på, at vores kunder får en lækker oplevelse.

Er du på farten eller ude at gå tur i området, er vores to go-vindue åbent, hvor du kan købe din kaffe direkte fra gaden.

Rune, der ejer caféen, er tidligere kok og overtog stedet tilbage i 2014. For Rune har det været vigtigt at opbygge et fællesskab i byen, der emmer af kvalitet, hygge og rigtig god smag.

ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED

Ipsen & co. er en bæredygtig kaffebar

Vi serverer så vidt muligt økologisk mad og kaffe – vores brød, æg og mælk er altid økologisk og kaffen altid frisk-ristet fra vores venner hos Kontra Coffee. Vi huser mange kaffeelskere og har mottoet, ”man kan ikke gøre for, at man er vild med kaffe.” Derfor tager vi samme pris, uanset om du er til single og double shot i kaffen.

Ipsen og co. er en grøn café, hvilket vi efterlever ved at prioritere økologiske og danske varer. Vi sætter en ære i at være bæredygtige og undgår så vidt muligt mad- og ressourcespild.

Vi er en del af fællesskabet i byen og tager medansvar for, at fremtidens byboere ligeledes har adgang til sunde og smagfulde råvarer samt frisk luft og kvalitets-tid i en travl hverdag midt i storbyen.

HYGGELIG HJEMMESTUE

Hos Ipsen & co. er der hjerterum og plads til alle

Hos Ipsen & co har vi altid plads til både familien, parret, vennerne og veninderne og ikke mindst vores lokale stamgæster, der på daglig basis nyder en pause fra et travlt program med en rigtig god kop økologisk kaffe og dagens avis. Vi sørger for en afslappet og hjemlig atmosfære, der giver vores gæster følelsen af at høre til.

Her er både plads til at være social og sig selv – fælles for os alle på Ipsen og co. er, at vi gerne kommer hinanden ved. Både vi og vores gæster hjælper hinanden med at finde plads.

Så snart vejret er nogenlunde, er travle Gammel Kongevej et trækplaster, og vores udeservering bliver populær. Når solen kigger frem er en dosis D-vitamin tilsat underholdning fra mennesker på gaden en rigtig god ramme om en hyggelig stund på Ipsen og co.

Det er desværre ikke muligt at reservere bord hos ipsen & co

Men Kig forbi, så finder vi altid en plads

Ipsenogco